O NAMA

NAŠ TIM


dscn4394-1

Lazar Jovanović, osnivač firme, po struci dipl. inž. elektrotehnike i računarstva.

Zadužen je za razvoj proizvoda, razvoj biznisa i odnose sa kupcima. Idejni je tvorac Smart Watering sistema koji nikad ne bi bio to što jeste bez dečka ispod. 🙂


lazar-2

Zoran Đukić, suosnivač, po struci je master programer.

Od prvog dana radi na razvoju i unapređenju Smart Watering sistema. Zadužen je za razvoj software-a i održavanje web servisa. Ima više od 6 godina iskustva u oblasti programiranja.


U video prilogu je ukratko objašnjeno kako je došlo do stvaranja Smart Watering sistema, ali se pominju i mogućnosti i prednosti ovog sistema.

Smart Watering sistemi se bave izradom kontrolera za navodnjavanje kojim se upravlja putem mobilne aplikacije i SMS poruka.

Naš osnovni cilj da se u Srbiji unaprede sistemi za navodnjavanje, optimizuje i racionalizuje potrošnja vode utrošene za navodnjavanje, a samim tim da se ostvare uštede u vremenu i novcu, ali i da se uz sve to povećaju prinosi.

Ideja je što lakše i što ekonomičnije upravljanje sistemima za zalivanje. Ova ideja je plod rada mladih, kreativnih i vrednih ljudi čiji je cilj unapređenje poljoprivrede u Srbiji kroz spajanje do sada nespojivog, modernih tehnologija i poljoprivrede kao sve bitnije privredne grane u Srbiji.

Glavni cilj su nam srećni i zadovoljni klijenti kojima će naši sistemi olakšati svakodnevne poslove, uštedeti dragoceno vreme i što je najbitnije povećati prinose.

Sistem za daljinsko navodnjavanje predstavlja nešto sasvim novo na našem tržištu. Radi se o daljinskom i programabilnom sistemu koji se po potrebi može potpuno prilagođavati željama kupca.


PRIZNANJA

Pobednici smo  trakmičenja za inovacije u poljoprivredi i agro biznisu koje je u organizovala SerbiaStartUp organizacija u okviru Future Agro Challenge konkursa i time smo dobili šansu da predstavljamo Srbiju na svetskom finalu u Južnoafričkoj Republici.

Na istom takmičenju dobili smo i nagradu za najboljeg preduzetnika za 2016. godinu.

U 2017. godini dobili smo priznanje za preduzetništvo na Youth Heroes konkursu koji organizuju Exit Fondacija i NIS a.d.

skmbt_c22416111911510_0001

skmbt_c22416111911510_0002

 

Podaci o firmi:

SMART WATERING SOLUTIONS DOO
Novi Sad, Vojvođanskih brigada 28
PIB: 110754050
Matični broj: 21383040
Račun kod UniCredit banke: 170-30038670002-15