O FIRMI


Firma Smart Watering Solutions doo osnovana je 2018. godine kao sledeći korak u razvoju ideje na kojoj radimo od 2015. godine. Osnovna delatnost je izrada softvera i kontrolera za pametno upravljanje navodnjavanjem.

Ono što nas izdvaja od drugih je što kroz jedinstven korisnički interfejs objedinjujemo analizu podataka i upravljanje opremom u  polju. Svi naši proizvodi su razvijeni u Srbiji znanjem i zalaganjem naših ljudi.

Naš osnovni cilj da se u Srbiji unaprede sistemi za upravljanje navodnjavanjem, optimizuje potrošnja vode, a samim tim da se ostvare uštede u vremenu i novcu.

Ideja je što lakše i što ekonomičnije upravljanje sistemima za zalivanje. Glavni cilj su nam srećni i zadovoljni klijenti kojima će naši sistemi olakšati svakodnevne poslove, uštedeti dragoceno vreme i što je najbitnije povećati prinose.

Smart Watering kontroleri za daljinsko navodnjavanje predstavljaju nešto sasvim novo na našem tržištu. Radi se o programabilnom sistemu koji se po potrebi može potpuno prilagođavati željama kupca.


Podaci o firmi:

SMART WATERING SOLUTIONS doo
Novi Sad, Vojvođanskih brigada 28
PIB: 110754050
Matični broj: 21383040
Račun kod UniCredit banke: 170-30038670002-15